Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Керанчук Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Керанчук Т. Л. 
Сучасний стан та проблеми розвитку підприємств готельного і ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / Т. Л. Керанчук // Вісник Запорізького національного університету. Економічні науки. - 2013. - № 4. - С. 34-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vznu_eco_2013_4_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.494 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Керанчук Т. Л. 
Проблеми і перспективи розвитку готельного і ресторанного бізнесу в Україні [Електронний ресурс] / Т. Л. Керанчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 4. - С. 186-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_4_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 841.62 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Керанчук Т. 
Особливості та напрями державного регулювання діяльності підприємств готельного та ресторанного бізнесу в Україні [Електронний ресурс] / Т. Керанчук // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2014. - Вип. 36(2.2). - С. 112-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2014_36(2
Попередній перегляд:   Завантажити - 268.497 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Керанчук Т. Л. 
Концепція вартісно-орієнтованого управління підприємством та можливості її адаптації в Україні [Електронний ресурс] / Т. Л. Керанчук // Фінанси України. - 2011. - № 7. - С. 104-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Fu_2011_7_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 355.08 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Керанчук Т. Л. 
Проблеми ціноутворення в сфері готельно-ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / Т. Л. Керанчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 168-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_32
Розглянуто актуальні проблеми розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні, актуалізовано питання ціноутворення на підприємствах готельного та ресторанного бізнесу, окреслено основні проблеми під час встановлення цін на послуги підприємств, обгрунтовано необхідність постановки комплексної системи управління цінами і доходами та визначено основні її структурні складові для даної категорії підприємств. Запропоновано систему показників KPI (key performance indicator), які дозволяють забезпечувати моніторинг основних результатів діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу та формувати управлінські рішення щодо підвищення ефективності функціонування підприємств.
Попередній перегляд:   Завантажити - 165.437 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Керанчук Т. Л. 
Актуальні проблеми підприємств молочної галузі України [Електронний ресурс] / Т. Л. Керанчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 48-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 979.837 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Керанчук Т. Л. 
Управління інвестиційними проектами підприємства на основі цінннісно-орієнтованих підходів [Електронний ресурс] / Т. Л. Керанчук, Т. П. Басюк // Актуальні проблеми економіки. - 2016. - № 9. - С. 137-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2016_9_18
Розглянуто особливості оцінювання ефективності інвестиційних проектів підприємства на основі показників економічної та ринкової доданої вартості та викладено авторське бачення оцінювання впливу економічної доданої вартості на ринкову вартість компанії.
Попередній перегляд:   Завантажити - 644.856 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Керанчук Т. Л. 
Сучасні напрямки розвитку молочної галузі в Україні [Електронний ресурс] / Т. Л. Керанчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 37-43 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_6
Проведено аналіз стану сировинної бази ринку молока. Розглянуто проблеми оцінки якості сировини на молочному ринку. Виявлено основні проблеми формування пропозиції на ринку молока. Проаналізовано міжнародний досвід державної підтримки підприємств молочної галузі. Ідентифіковано проблемні аспекти в діяльності підприємств молочної галузі. Запропоновано застосування цілісного стратегічного підходу до розвитку молочної галузі та виявлено пріоритетні напрямки її розвитку з метою створення умов для підвищення конкурентоспроможності української молочної продукції.
Попередній перегляд:   Завантажити - 391.66 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Керанчук Т. В. 
Сучасний стан та тенденції розвитку молочної промисловості в Україні [Електронний ресурс] / Т. В. Керанчук // Продовольчі ресурси. Серія : Економічні науки. - 2014. - № 3. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/precon_2014_3_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 270.435 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського